Community 65

Food & Beverage 1


Booth Online. A Photography Project. By SMK Bandar Baru Sungai Buloh

...

ABOUT THE PROJECT

Projek saya adalah "Photobooth". Photobooth yang ingin saya wujudkan ini adalah agak berbeza daripada photobooth yang sedia ada. Props yang digunakan telah saya inovasikan dari bentuk 2D menjadi bentuk 3D. Dimana bentuk 3D ini akan kelihatan lebih nyata, cantik dan realistik. Hal ini kerana, photobooth ini jarang sekali di komersialkan di pasaran dunia.

Saya memerlukan dana daripada anda semua sebanyak RM6000 untuk membeli kamera Instax, untuk membuat laman web, membuat iklan dan tatacara kaedah pemasaran yang lain.SOKONGAN ANDA

Kami mencadangkan para penyokong menghubungkan akaun Facebook anda pada laman web, pitchiN sebelum anda membuat sokongan. Sekiranya anda tidak menghubungkan akaun Facebook anda sebelum membuat sokongan amaun, sokongan tersebut akan dilihat sebagai "orang tanpa nama" atau "anonymous". Sekiranya anda memilih untuk tidak menghubungkan akaun Facebook anda, anda masih berupaya untuk membuat sokongan amaun kerana pihak pitchIN akan masih dapat mengenalpasti identiti anda yang mana akan di kongsi bersama pihak CrowdMalaya sekiranya projek kami berjaya mencapai sasaran. Hanya kami merasakan sekiranya pihak anda menghubungkan akaun Facebook anda sebelum menyatakan sokongan amaun pada projek CrowdMalaya, maka ianya akan lebih interaktif dan pihak lain dapat melihat penama-penama yang menyokong projek kami.

MAKLUMAN

Anda tidak perlu mempunyai akaun bersama PayPal untuk menyokong projek CrowdMalaya. Apa yang hanya anda perlukan ialah kad kredit Mastercard/Visa ataupun Debit kad.

Walaubagaimana pun, sekiranya pihak anda tidak selesa menggunakan kiriman wang melalui talian Internet, maka pihak anda boleh juga menyatakan sokongan mealui pemindahan wang secara terus kepada akaun pitchIN seperti berikut:

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN.BHD
Maybank 564892100684

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN BHD adalah syarikat yang mentadbir pitchIN.

Dalam pada waktu yang sama sekiranya pihak anda membuat pemindahan wang secara terus, sila emelkan kepada pihak pitchIN bukti pemindahan tersebut dengan mengirimkan resit kepada alamat emel berikut: pitch@pitchin.my dengan subjek: Booth Online. Setelah menerima maklumat ini pihak pitchIN akan mengemaskinikan sistem.


Terima kasih sekali lagi dan kami berharap anda semua dapat menyokong projek kami menjadi realiti!

Pasukan Booth Online

Project Updates

Project Discussion

List of Pitchers

List of all people who had pitched/pledge money to this project

About Me

NatasHa MuzaMmil

Gender female
Location
Website https://www.facebook.com/natasha.ratu
Experiences

Additional InformationNama saya Natasha Bt Mohamad Muzammil. Saya berumur 17 tahun. Saya amat meminati seni. Oleh itu saya ingin menonjolkan bakat saya dalam bidang ini melalui projek "Photobooth".