"pitchIN no longer accepts Reward Crowdfunding campaigns, thank you to all of our supporters.
Raise funds via Equity Crowdfunding or Token Crowdfunding

DINAMIK (Emergency Medical Request).

Contact: Mazirah Abdul Rahman

Ledakan apps mobile sedang menjadi-jadi. Peningkatan mendadak pengguna smartphones telah mengatasi penggunaan komputer peribadi...


RM 5,010

pledge of RM 3,000 goal

4 June 2014 5 July 2014

5
backers

Project Summary

Ledakan apps mobile sedang menjadi-jadi. Peningkatan mendadak pengguna smartphones telah mengatasi penggunaan komputer peribadi dan peranti mudahalih yang lain .Bagi peralatan kecil seperti smartphones adalah lebih pantas menggunakan mobile apss dari web biasa .Maka, Kami akan membina Mobile Apps yang dinamakan Emergency Medical Request atau EMR.

Apps ini mempunyai multifungsi utk membantu seseorang yang berada dalam kecemasan dan sukar utk membuat keputusan pantas seperti serangan sakit jantung, saat melahirkan anak, serangan asma, kemalangan dll. Apps ini member panduan awal iaitu pra paramedic kepada mangsa. Memberi isyarat segera kepada hospital atau klinik yang berdekatan supaya operasi dpt dijalankan dengan pantas.Ia juga mengandungi maklumat geografi, topologi dan aliran trafik yang terkini. Apps ini dilengkapi dengan ciri-ciri tambahan seperti GPS, talian kecemasan, bengkel kenderaan, agensi kerajaan dan lain-lain. Kami akan berkongsi ilmu membina apss mobile dengan komuniti rakan untuk membina apps mobile permainan kegemaran mereka dan menjana pendapatan daripadanya.

Kos keseluruhan ialah RM5000 sahaja. RM2000 untuk kursus lengkap untuk 4 orang bagi membina Apps Mobile dengan System Developer RM1500 untuk membeli smartphones dan RM1500 untuk membeli laptop


SOKONGAN ANDA

Kami mencadangkan para penyokong menghubungkan akaun Facebook anda pada laman web, pitchiN sebelum anda membuat sokongan. Sekiranya anda tidak menghubungkan akaun Facebook anda sebelum membuat sokongan amaun, sokongan tersebut akan dilihat sebagai "orang tanpa nama" atau "anonymous". Sekiranya anda memilih untuk tidak menghubungkan akaun Facebook anda, anda masih berupaya untuk membuat sokongan amaun kerana pihak pitchIN akan masih dapat mengenalpasti identiti anda yang mana akan di kongsi bersama pihak CrowdMalaya sekiranya projek kami berjaya mencapai sasaran. Hanya kami merasakan sekiranya pihak anda menghubungkan akaun Facebook anda sebelum menyatakan sokongan amaun pada projek CrowdMalaya, maka ianya akan lebih interaktif dan pihak lain dapat melihat penama-penama yang menyokong projek kami.

MAKLUMAN

Anda tidak perlu mempunyai akaun bersama PayPal untuk menyokong projek CrowdMalaya. Apa yang hanya anda perlukan ialah kad kredit Mastercard/Visa ataupun Debit kad.

Walaubagaimana pun, sekiranya pihak anda tidak selesa menggunakan kiriman wang melalui talian Internet, maka pihak anda boleh juga menyatakan sokongan mealui pemindahan wang secara terus kepada akaun pitchIN seperti berikut:

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN.BHD
Maybank 564892100684

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN BHD adalah syarikat yang mentadbir pitchIN.

Dalam pada waktu yang sama sekiranya pihak anda membuat pemindahan wang secara terus, sila emelkan kepada pihak pitchIN bukti pemindahan tersebut dengan mengirimkan resit kepada alamat emel berikut: [email protected] dengan subjek: DINAMIK. Setelah menerima maklumat ini pihak pitchIN akan mengemaskinikan sistem.

Terima kasih sekali lagi dan kami berharap anda semua dapat menyokong projek kami akan ianya menjadi realiti!

Pasukan DINAMIK

There's no update for this project at the moment
There's no comment for this project at the moment. Be the first!

Rewards

 •  
  0 backers

  No rewards. I just want to contribute.

 • RM 5

  0 backers

  Thank You Note.

  Unlimited slots

 • RM 10

  1 backers

  Pen

  Unlimited slots

 • RM 20

  0 backers

  Pen

  Unlimited slots

 • RM 50

  0 backers

  Pencil Case

  Unlimited slots

 • RM 100

  1 backers

  Pencil Case

  Unlimited slots

 • RM 150

  0 backers

  Purse/ Wallet

  Unlimited slots

 • RM 200

  0 backers

  Purse/ Wallet

  Unlimited slots

 • RM 300

  0 backers

  Purse/ Wallet

  Unlimited slots

 • RM 350

  0 backers

  Bag

  Unlimited slots

 • RM 500

  0 backers

  Bag

  Unlimited slots

 • RM 1,000

  3 backers

  Power bank

  Unlimited slots