Locker Meja.

Contact: Nursyahmina Amirah

Projek yang akan dilaksanakan adalah dipanggil projek Locker Meja. Meja ini adalah gabungan daripada locker dan meja. Locker...


RM 0

pledge of RM 3,000 goal

4 June 2014 5 July 2014

0
backers

Project Summary

Projek yang akan dilaksanakan adalah dipanggil projek Locker Meja. Meja ini adalah gabungan daripada locker dan meja. Locker ini hanya menggunakan sebahagian daripada bahagian bawah meja. Di dalam locker ini terdapat pelbagai ruang-ruang khas untuk meletakkan barang seperti alatan tulis, buku, botol air, beg dan sebagainya. Locker ini tidak mececah sehingga lantai. Meja ini juga mempunyai pintu yang berkonsep slide. Ia hanya perlu ditarik untuk mengambil barang.

Locker ini juga terdapat dua locker untuk sesi petang dan sesi pagi. Locker ini juga terdapat roda di tepi untuk memudahkan locker ditarik. Dengan adanya Meja Locker ini masalah pelajar yang mengalami beg yang berat dan barang yang kerap hilang dapat diatasi.

Kami memerlukan RM3000.00 untuk membuat rekabentuk, menyediakan satu prototype, membuat research,dan mencari material yang sesuai untuk produk kami.

SOKONGAN ANDA

Kami mencadangkan para penyokong menghubungkan akaun Facebook anda pada laman web, pitchiN sebelum anda membuat sokongan. Sekiranya anda tidak menghubungkan akaun Facebook anda sebelum membuat sokongan amaun, sokongan tersebut akan dilihat sebagai "orang tanpa nama" atau "anonymous". Sekiranya anda memilih untuk tidak menghubungkan akaun Facebook anda, anda masih berupaya untuk membuat sokongan amaun kerana pihak pitchIN akan masih dapat mengenalpasti identiti anda yang mana akan di kongsi bersama pihak CrowdMalaya sekiranya projek kami berjaya mencapai sasaran. Hanya kami merasakan sekiranya pihak anda menghubungkan akaun Facebook anda sebelum menyatakan sokongan amaun pada projek CrowdMalaya, maka ianya akan lebih interaktif dan pihak lain dapat melihat penama-penama yang menyokong projek kami.

MAKLUMAN

Anda tidak perlu mempunyai akaun bersama PayPal untuk menyokong projek CrowdMalaya. Apa yang hanya anda perlukan ialah kad kredit Mastercard/Visa ataupun Debit kad.

Walaubagaimana pun, sekiranya pihak anda tidak selesa menggunakan kiriman wang melalui talian Internet, maka pihak anda boleh juga menyatakan sokongan mealui pemindahan wang secara terus kepada akaun pitchIN seperti berikut:

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN.BHD
Maybank 564892100684

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN BHD adalah syarikat yang mentadbir pitchIN.

Dalam pada waktu yang sama sekiranya pihak anda membuat pemindahan wang secara terus, sila emelkan kepada pihak pitchIN bukti pemindahan tersebut dengan mengirimkan resit kepada alamat emel berikut: [email protected] dengan subjek: Locker Meja. Setelah menerima maklumat ini pihak pitchIN akan mengemaskinikan sistem.

Terima kasih sekali lagi dan kami berharap dengan sokongan anda semua, projek kami akan ianya menjadi realiti!

Pasukan Murni Girls

Only owner can post updates. Login to post updates.
There's no update for this project at the moment
Only backers can post comments. Login or Sign Up to post comments.
There's no comment for this project at the moment. Be the first!

No backers yet. Be the first!

Rewards

 •  
  0 backers

  No rewards. I just want to contribute.

 • RM 3

  0 backers

  Bookmark

  Unlimited slots

 • RM 5

  0 backers

  Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 20

  0 backers

  Topi & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 50

  0 backers

  Laptop Sticker & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 100

  0 backers

  T-shirt & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 200

  0 backers

  Jam Tangan & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 300

  0 backers

  Bag & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 500

  0 backers

  Fish Eye Lens & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 1,000

  0 backers

  Monopod & Button Badge

  Unlimited slots

 • RM 1,500

  0 backers

  Power Bank & Button Badge

  Unlimited slots