"pitchIN no longer accepts Reward Crowdfunding campaigns, thank you to all of our supporters.
Raise funds via Equity Crowdfunding or Token Crowdfunding

Multi Purpose Mobile Table.

Contact: Amirul Suhaili

Kami dari kumpulan Murni Boys. Our bussiness idea is "Multi Purpose Mobile Table" (MPT). Kami mendapati bahawa masyarakat kini..


RM 0

pledge of RM 10,000 goal

4 June 2014 5 July 2014

0
backers

Project Summary

Kami dari kumpulan Murni Boys. Our bussiness idea is "Multi Purpose Mobile Table" (MPT). Kami mendapati bahawa masyarakat kini mengalami kesukaran untuk melakukan tugas mereka dengan menggunakan laptop mereka sendiri. Hal ini kerana, mereka lebih suka melakukan tugas mereka dalam keadaan yang santai. Meja ini dilengkapi dengan cooling fan dan boleh disesuaikan dalam berbagai-bagai kedudukan. Jadi pengguna akan lebih selesa apabila melakukan tugasan mereka.

Bagi mereka yang tinggal di asrama, meja ini juga boleh digantungkan pada katil bertingkat. Kami menyediakan pelbagai corak mengikut citarasa pelanggan.

Kami memerlukan RM33000 untuk menyempurnakan projek kami ini. Dana tersebut akan kami belanjakan untuk mengupah pelukis yang profesional dan membina meja tersebut.

SOKONGAN ANDA

Kami mencadangkan para penyokong menghubungkan akaun Facebook anda pada laman web, pitchiN sebelum anda membuat sokongan. Sekiranya anda tidak menghubungkan akaun Facebook anda sebelum membuat sokongan amaun, sokongan tersebut akan dilihat sebagai "orang tanpa nama" atau "anonymous". Sekiranya anda memilih untuk tidak menghubungkan akaun Facebook anda, anda masih berupaya untuk membuat sokongan amaun kerana pihak pitchIN akan masih dapat mengenalpasti identiti anda yang mana akan di kongsi bersama pihak CrowdMalaya sekiranya projek kami berjaya mencapai sasaran. Hanya kami merasakan sekiranya pihak anda menghubungkan akaun Facebook anda sebelum menyatakan sokongan amaun pada projek CrowdMalaya, maka ianya akan lebih interaktif dan pihak lain dapat melihat penama-penama yang menyokong projek kami.

MAKLUMAN

Anda tidak perlu mempunyai akaun bersama PayPal untuk menyokong projek CrowdMalaya. Apa yang hanya anda perlukan ialah kad kredit Mastercard/Visa ataupun Debit kad.

Walaubagaimana pun, sekiranya pihak anda tidak selesa menggunakan kiriman wang melalui talian Internet, maka pihak anda boleh juga menyatakan sokongan mealui pemindahan wang secara terus kepada akaun pitchIN seperti berikut:

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN.BHD
Maybank 564892100684

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN BHD adalah syarikat yang mentadbir pitchIN.

Dalam pada waktu yang sama sekiranya pihak anda membuat pemindahan wang secara terus, sila emelkan kepada pihak pitchIN bukti pemindahan tersebut dengan mengirimkan resit kepada alamat emel berikut: [email protected] dengan subjek: Multi Purpose Mobile Table. Setelah menerima maklumat ini pihak pitchIN akan mengemaskinikan sistem.

Terima kasih sekali lagi dan kami berharap dengan sokongan anda semua, projek kami akan menjadi realiti!

Pasukan Murni Boys

There's no update for this project at the moment
There's no comment for this project at the moment. Be the first!

No backers yet. Be the first!

Rewards

 •  
  0 backers

  No rewards. I just want to contribute.

 • RM 10

  0 backers

  2 tupperware

  Unlimited slots

 • RM 20

  0 backers

  Wallet

  Unlimited slots

 • RM 30

  0 backers

  Cap and T-shirt

  Unlimited slots

 • RM 50

  0 backers

  Headphone

  Unlimited slots

 • RM 100

  0 backers

  Laptop bag

  Unlimited slots

 • RM 200

  0 backers

  Adventure bag

  Unlimited slots

 • RM 500

  0 backers

  Watch

  Unlimited slots

 • RM 1,000

  0 backers

  Power Bank

  Unlimited slots