SRI KANDI (Seluar Kain Pelikat).

Contact: Siti Nur Suraya

Menjual seluar yang diperbuat daripada kain batik dan pelikat. Produk lain termasuk beg yang dibuat daripada kain lebihan...


RM 0

pledge of RM 7,800 goal

4 June 2014 5 July 2014

0
backers

Project Summary

Menjual seluar yang diperbuat daripada kain batik dan pelikat. Produk lain termasuk beg yang dibuat daripada kain lebihan langsir. Membawa masa silam ke masa akan datang kerana orang ramai lupa akan tradisi dan lebih kepada pakaian yang lebih kontemporari.

Jadi kami mengambil inisiatif untuk menjadikan seluar daripada kain batik dan pelikat dan memperkenalkannya hingga ke tahap tinggi. Nama produk kami adalah batik pelikat. Anda boleh melawat laman instagram kami di @batikpelikat. Produk kami telah sampai ke negara lain selain Malaysia seperti Singapore dan Brunei.

Dana yang diperlukan RM7800 untuk pemasaran, pembungkusan, untuk membeli mesin jahit dan kain yang berkualiti.

SOKONGAN ANDA

Kami mencadangkan para penyokong menghubungkan akaun Facebook anda pada laman web, pitchiN sebelum anda membuat sokongan. Sekiranya anda tidak menghubungkan akaun Facebook anda sebelum membuat sokongan amaun, sokongan tersebut akan dilihat sebagai "orang tanpa nama" atau "anonymous". Sekiranya anda memilih untuk tidak menghubungkan akaun Facebook anda, anda masih berupaya untuk membuat sokongan amaun kerana pihak pitchIN akan masih dapat mengenalpasti identiti anda yang mana akan di kongsi bersama pihak CrowdMalaya sekiranya projek kami berjaya mencapai sasaran. Hanya kami merasakan sekiranya pihak anda menghubungkan akaun Facebook anda sebelum menyatakan sokongan amaun pada projek CrowdMalaya, maka ianya akan lebih interaktif dan pihak lain dapat melihat penama-penama yang menyokong projek kami.

MAKLUMAN

Anda tidak perlu mempunyai akaun bersama PayPal untuk menyokong projek CrowdMalaya. Apa yang hanya anda perlukan ialah kad kredit Mastercard/Visa ataupun Debit kad.

Walaubagaimana pun, sekiranya pihak anda tidak selesa menggunakan kiriman wang melalui talian Internet, maka pihak anda boleh juga menyatakan sokongan mealui pemindahan wang secara terus kepada akaun pitchIN seperti berikut:

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN.BHD
Maybank 564892100684

WATCHTOWER AND FRIENDS SDN BHD adalah syarikat yang mentadbir pitchIN.

Dalam pada waktu yang sama sekiranya pihak anda membuat pemindahan wang secara terus, sila emelkan kepada pihak pitchIN bukti pemindahan tersebut dengan mengirimkan resit kepada alamat emel berikut: [email protected] dengan subjek: Sri Kandi. Setelah menerima maklumat ini pihak pitchIN akan mengemaskinikan sistem.

Terima kasih sekali lagi dan kami berharap dengan sokongan anda semua, projek kami akan ianya menjadi realiti!

Pasukan Sri Kandi

There's no update for this project at the moment
There's no comment for this project at the moment. Be the first!

No backers yet. Be the first!

Rewards

 •  
  0 backers

  No rewards. I just want to contribute.

 • RM 15

  0 backers

  Satu Beg Uncang

  Unlimited slots

 • RM 30

  0 backers

  3 Beg Uncang.

  Unlimited slots

 • RM 65

  0 backers

  Seluar Kain Pelikat

  Unlimited slots